• -10%
search

Rozenzeep, Werfzeep.

€ 9,45
€ 8,51 10% korting
Inclusief btw

De meest delicate zeep van Werfzeep, met oliën van de kostbare en onovertroffen damascusroos en rosa centifolia. Als je echt van de geur van rozen houdt dan is deze zeep voor jou.

Aantal
Op voorraad

Deze meest delicate zeep met oliën van de kostbare en onovertroffen damascusroos en rosa centifolia. Als je echt van de geur van rozen houdt dan is deze zeep voor jou.
Damascusroos is de koningin van de bloemen, want het heeft een hemelse geur. Rosa centifolia is van oudsher ook een echte geurroos, geteeld voor parfums. Samen met roosgeranium en palmarosa geurt deze zeep intens naar roos.

Een rozenzeep ontbrak de eerste jaren in het assortiment van Werfzeep,  omdat rozenolie zo ontzettend kostbaar is. Voor een milliliter rozenolie zijn 1200 rozen nodig! Ze hebben een recept ontwikkeld voor rozenzeep met echte rosa damascena olie, gedragen door roosgeranium, koolroos (rosa centifolia) en palmarosa. Deze luxe zeep is zeer verzorgend voor de droge en rijpere huid. Roos werkt harmoniserend en helpt tegen neerslachtigheid.

 

bio.jpg handmade.jpg foodgrade.jpg palmoilfree.jpg peta-cfv.jpg zeroplastic.jpg
Ingrediënten: verzeepte oliën van kokos*, zonnebloem*, olijf*, cacaoboter* en karitéboter*; water; etherische oliën van roosgeranium*, palmarosa*, rosa centifolia* en damascusroos*; meekrapwortelextract.
*van gecertificeerd biologische herkomst, biologische etherische oliën, onatuurlijk bestanddeel van etherische oliën.
gewicht per stuk: ca. 100 gram
Vegan
chat Commentaar (0)