• Aanbieding!
Pluk de Dag Crème. Miracles by Stella
search
  • Pluk de Dag Crème. Miracles by Stella
  • Pluk de Dag Crème. Miracles by Stella
  • Pluk de Dag Crème. Miracles by Stella

Pluk de Dag Crème. Miracles by Stella

€ 21,95
Inclusief btw

Een crème om je dag goed mee te beginnen: de Pluk de Dag Crème.

Aantal
Op voorraad

Een crème om je dag goed mee te beginnen: de Pluk de Dag Crème.

Een puur natuurlijke & vegan dagcrème vol verzorgende essentiële oliën: mango-, zonnebloem-, kokos-, jojoba-, macadamia- en lavendelolie.

Zelfregulerend
De crème werkt diep door en stimuleert het zelfregulerende vermogen van de huid en is daarom geschikt voor alle huidtypes. Er is Damascus-roos aan toegevoegd voor de zalige geur, als je hem ruikt ben je verkocht.

 100% natuurlijke én vegan
vol (biologische) essentiële oliën
zuinig in gebruik < 5,- p/mnd
 lief voor je huid, duurzaam & eerlijk
we gaan voor blije klanten

Beschrijving

De Pluk de Dag Crème zit in een 50 ml airless pomp die goed recyclebaar is en je doet er wel 4-6 maanden mee. Dat scheelt een hoop verpakkingen. Wij houden namelijk niet van verspilling. En we houden ook niet van onnodig geld uitgeven, reken het maar eens uit, deze crème kost je nog minder dan € 5,- per maand… en dat voor een puur natuurlijke & vegan dagcrème.

Gebruiksaanwijzing
Neem een klein beetje (erwtje) crème uit de airless pomp en smeer deze uit over het hele gezicht, na je reiniging in de ochtend.

Door deze airless pomp is het gebruik van de Pluk de Dag Crème volkomen hygiënisch, er kunnen geen bacteriën in terecht komen. De crème trekt snel in en gaat tot het laatste beetje op.

Daarom doe je zo lekker lang met deze heerlijke crème. Fijn toch?

Noot: het wil wel eens voorkomen de crème wat schift, het is en blijft een natuurproduct. Even schudden voor gebruik verhelpt dit direct.

Vegan

2 Items
chat Commentaar (1)
Kwaliteit