• -10%
search

Haarzeep maca & grapefruit, Zeeplokaal.

12,95 €
11,66 € Économisez 10%
TTC

Op zoek naar een natuurlijke shampoo? De haarzeep van het Zeeplokaal is het antwoord!

Quantité
Niet op voorraad

Was je haren op natuurlijke wijze. De ervaring leert dat je je haren minder vaak hoeft te wassen door het gebruik van een natuurlijke shampoo.

Om je haar te voeden is er Macawortel toegevoegd. Maca bevat onder andere ijzer, vitamine B en vitamine C.

De etherische grapefruit olie kan roos helpen verminderen en brengt een vette hoofdhuid weer in balans. Houd er rekening mee dat een haarzeep volledig natuurlijk is en het een paar wasbeurten kan duren voordat je vooruitgang ziet. Er zijn rijke oliën toegevoegd zoals castor olie, zoete amandel olie en Shea boter als vochtinbrenger voor je haren.

Door de Macawortel heeft de haarzeep een aardse geur. Tijdens het gebruik van de zeep komt de zoetige ondertoon, samen met de grapefruit geur meer naar voren.

Deze haarzeep is in principe geschikt voor ieder haartype en extra fijn wanneer je haar snel vet wordt. Wanneer je nog nooit een haarzeep hebt gebruikt, kan het even duren voordat je haren gewend zijn aan een natuurlijke haarzeep.

Wanneer je ongeveer één keer per week je haren wast met deze haarzeep, kan een blok zes tot zeven maanden meegaan(!). Met de nadruk op kan, want een goede zeephouder en het klimaat in je badkamer heeft hier invloed op. Zorg voor een plek waar de zeep goed kan opdrogen na gebruik, bijvoorbeeld in een zeep bakje op de wastafel.

Gebruik

Maak je haren nat. Beweeg de haarzeep op verschillende plekken op de hoofdhuid heen en weer. Leg de haarzeep weg (het liefst buiten de douchecel in zeephouder). Masseer de zeep in. Je zult merken dat er snel lobbig schuim ontstaat. Indien je je hele haar wilt inzepen, kun je dit schuim over de rest van je haren verspreiden.

Spoel de haarzeep uit. Dit zal even stroef aanvoelen. Geen zorgen! Goed uitspoelen doet wonderen. Het liefst doe je dit met heel koud water. Gebruik eventueel een natuurlijke conditioner.

De haarzeep is biologisch afbreekbaar.

Ingrediënten

Verzeepte kokosolie*, verzeepte castorolie, verzeepte zoete amandelolie, verzeepte Shea boter*, water, maca wortel en etherische grapefruit olie

* = biologisch geproduceerd

Gewicht

Minimaal 130 gram

Foto's:  Zeeplokaal

Vegan

chat Commentaires (0)