Deodorant, Frisse dag. Miracles by Stella
search
  • Deodorant, Frisse dag. Miracles by Stella
  • Deodorant, Frisse dag. Miracles by Stella
  • Deodorant, Frisse dag. Miracles by Stella

Deodorant, Frisse dag. Miracles by Stella

€23.95
Tax included

Deze deodorantstick is puur natuurlijk & vegan – met munt en salie – en houdt je écht de hele dag fris (ook als je veel sport).

Quantity
Last items in stock

De Frisse Dag Deodorant is de bestseller van Miracles by Stella, hij doet zijn naam met recht eer aan. Deze deodorantstick is puur natuurlijk & vegan – met munt en salie – en houdt je écht de hele dag fris (ook als je veel sport).

 Hij neemt zweet uitstekend op, zorgt dat je lekker blijft ruiken en verzorgt de gevoelige okselhuid door de toevoeging van essentiële oliën. Natuurlijk bevat deze deodorant geen aluminium en is anti-allergisch. Voor m/v

Geef jezelf een deodorant uit duizenden, een die werkt én verzorgt!

 100% natuurlijk én vegan
0% aluminium en synthetische toevoegingen
superzuinig in gebruik < 4,- p/mnd
 lief voor je huid, duurzaam & eerlijk
we gaan voor blije klanten

Beschrijving

Deze puur natuurlijke en vegan Frisse Dag Deodorant zit in een 50 ml stick en is goed recyclebaar. Bij normaal gebruik doe je maar liefst 4-6 maanden met dit product, omdat je maar heel weinig nodig hebt om je de hele dag fris te voelen. Dat scheelt een hoop verpakkingen. We houden namelijk niet van verspilling. En we houden ook niet van onnodig geld uitgeven, reken het maar eens uit, deze deodorant-stick kost je nog minder dan € 4,- per maand… en dat voor een puur natuurlijke & vegan deodorant.

Gebruiksaanwijzing
Hou de stick even onder je oksel tot hij door je lichaamswarmte iets zachter wordt. Haal hem daarna 1 à 2 keer licht op en neer onder je oksel, dat is voldoende om je de hele dag fris te voelen. Laat de crème daarna even intrekken, voor je je kleding aantrekt, om vlekken te voorkomen. 

Tip: Voorkom dat de stick boven de 25 C komt, dan kunnen wij de werking garanderen. Je kunt bij deze temperaturen het beste de stick in de koelkast bewaren.

Let op: Smeer niet te dik, want je hebt écht maar weinig nodig om je de hele dag fris te voelen. Noot: Het laatste beetje deodorant blijft soms in de stick zelf zitten. Mocht je hem helemaal op willen maken, dan kun je dit er met een spateltje uithalen en met je vingers verdelen over je oksels.

Noot: deze deodorant doet het ook goed bij pubers (m/v)!

 

1 Item
chat Comments (1)
Grade